divendres, 23 d’agost del 2013

Visites enoturístiques a les finques Garbet i Malaveïna

Castell Peralada estrena aquest estiu dues originals opcions d’enoturisme en dues finques que són bressol de dos dels seus vins més emblemàtics: Garbet i Malaveïna. La Finca Garbet té una bellesa única entre les explotacions vitivinícoles. Situada en plena Costa Brava, al nord del Cap de Creus, les seves vinyes miren el mar des d’un terreny de pronunciat desnivell, estructurat en pendents i terrasses. Fins al mes d’octubre, és possible gaudir de la seva visita des del punt de vista privilegiat d’un veler. Salpant des del port de Llançà, el vaixell segueix la línia de la costa fins a la platja de Garbet, davant la vinya de Castell Peralada. Durant la travessia es tasten a més a més tres dels vins top del celler: Cava Gran Claustre, Gran Claustre negre i Finca Garbet. Per als fans del Finca Malaveïna, existeix també l’opció de gaudir d’un esmorzar tradicional a la vinya on neix el que ha estat considerat millor vi d’Espanya a la darrera edició del Concurs Internacional de Vins Bacchus. Malaveïna és una finca situada a la localitat de Garriguella, des d’on es pot veure tant el Mediterrani com els Pirineus. Al seu sòl d’argila vermellosa s’hi conreen les varietats cabernet sauvignon, merlot, garnatxa, syrah i cabernet franc.

ESMORZAR ENTRE VINYES De divendres a diumenge. 14 euros per persona, IVA inclòs. Amb reserva prèvia. Horari a concretar. Grups màxims de 16 persones. Esmorzar a la vinya Finca Malaveïna: pa amb tomàquet i embotit + tast del vi Finca Malaveïna. Visita al celler + degustació del Cava Castell Peralada Brut Nature Cuvée Especial.

TAST AL VELER Dissabtes pel matí. 420€ preu total del lloguer del vaixell, IVA inclòs. El preu per persona variarà depenent del nombre de participants. Grups màxims de 6 persones. Amb reserva prèvia. Horari a concretar. La realització d’aquesta visita està sujecta a les condicions meteorològiques. Sortida des del port de Llançà en veler i travessia fins arribar a Finca Garbet. Degustació al veler de: Cava Gran Claustre, Gran Claustro negre i Finca Garbet.

PER RESERVES: visitas@castilloperelada.com Telf 972 53 80 11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada